STN 35 4184/A2: 2011, Elektrické príslušenstvo. Prenosné prístroje s ochranou na rozdielový prúd bez vstavanej nadprúdovej ochrany pre domácnosť a na podobné používanie (PRCD). Zmena A2. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN 35 4184: 2003 obsahuje HD 639 S1: 2002/A2: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy