STN EN 1993-1-4/NA: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-4 Všeobecné pravidlá. Doplnkové pravidlá pre nehrdzavejúce ocele. Národná príloha - Bujňák, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STNEN 1993-1-4: 2011