STN EN 1993-1-11/NA: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-11 Navrhovanie konštrukcií s ťahanými prvkami. Národná príloha - Kmeť, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-11: 2011