STN EN 1993-1-11/NA: 2011 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-11 Navrhovanie konštrukcií s ťahanými prvkami. Národná príloha - Kmeť, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1993-1-11: 2011
Spracovateľ: Stanislav Kmeť. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy