STN EN ISO 13982-1/A1: 2011 (83 2869), Ochranné odevy na použitie proti tuhým časticiam Časť 1 Funkčné požiadavky na ochranné odevy proti chemikáliám, zabezpečujúce ochranu celého tela proti vzduchom sa šíriacim tuhým časticiam (odevy typu 5) (ISO 13982-1: 2004/Amd1: 2010). Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN ISO 13982-1: 2005 je slovenskou verziou EN ISO 13982-1: 2004/A1: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy