STN EN 12094-1: 2004 (92 0406), Stabilné hasiace zariadenia. Komponenty plynových hasiacich zariadení Časť 1 Požiadavky a skúšobné metódy na elektrické automatické ovládacie a oneskorovacie zariadenia - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12094-1: 2003. Európska norma EN 12094-1: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy