STN EN 12094-1: 2004 (92 0406), Stabilné hasiace zariadenia. Komponenty plynových hasiacich zariadení Časť 1 Požiadavky a skúšobné metódy na elektrické automatické ovládacie a oneskorovacie zariadenia - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12094-1: 2003. Európska norma EN 12094-1: 2003 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12094-1 z januára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť stavieb pred požiarom
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2011
Keywords: normy