STN EN ISO 3744: 2011 (01 1604), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu a hladín akustickej energie pomocou akustického tlaku. Technické metódy merania pre prevážajúce voľné zvukové pole nad rovinou odrážajúcou zvuk (ISO 3744: 2010). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3744: 2010