STN EN ISO 3741: 2011 (01 0607), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu a hladín akustickej energie pomocou akustického tlaku. Presné metódy pre dozvukové miestnosti (ISO 3741: 2010). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3741: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3741 z decembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Dátum účinnosti opravy normy: október 2012
Keywords: normy