STN EN 15650: 2011 (12 0505), Vetranie budov. Požiarne klapky. - Löffler, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15650: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15650 z novembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Löffler. Technická komisia: TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy