STN EN 13313: 2011 (14 9010), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Odborné znalosti osôb. - Tomlein, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13313: 2010