STN EN 13313: 2011 (14 9010), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Odborné znalosti osôb. - Tomlein, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 81 Chladiace zariadenia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13313: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13313 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Tomlein. Technická komisia: TK 81 Chladiace zariadenia, TK 59 Klimatizácia a vzduchotechnické zariadenia
Keywords: normy