STN EN 618 + A1: 2011 (26 0011), Zariadenia a systémy na plynulú dopravu materiálu. Požiadavky na bezpečnosť a EMC pri zariadeniach na mechanickú manipuláciu so sypkými materiálmi okrem pevných pásových dopravníkov (Konsolidovaný text). - Jánoška, Ivan; Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 618: 2002 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 618 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Jánoška, Miroslav Gatial.
Keywords: normy