STN EN 617 + A1: 2011 (26 0082), Zariadenia a systémy na plynulú dopravu materiálu. Požiadavky na bezpečnosť a EMC pri zariadeniach mechanickej manipulácie so sypkými materiálmi v silách, bunkroch, zásobníkoch a násypkách (Konsolidovaný text). - Chyba, Juraj; Gatial, Miroslav; Kalina, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou a českou verziou normy EN 617: 2001 + A1: 2010 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN 617 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Chyba, Miroslav Gatial, Rudolf Kalina.
Keywords: normy