STN EN 1175-3 + A1: 2011 (26 8830), Bezpečnosť motorových vozíkov. Požiadavky na elektroinštaláciu Časť 3 Špeciálne požiadavky na systémy prenosu elektrickej energie motorových vozíkov so spaľovacím motorom (Konsolidovaný text) - Paučová, Antónia; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1175-3: 1998 + A1: 2010