STN EN 12629-1 + A1: 2011 (27 8713), Stroje na výrobu stavebných výrobkov z betónu a vápenno-kremičitej horniny. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav; Gába, Vojtěch; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 59 Stroje a zařízení pro zemní práce, stavební výrobu, výrobu stavebních materiálů a povrchovou těžbu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 12629-1: 2000 + A1: 2010 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN 12629-1 mája 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko, Vojtéch Gába. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky, Technická normalizační komise: TNK 59 Stroje a zařízení pro zemní práce, stavební výrobu, výrobu stavebních materiálů a povrchovou těžbu
Keywords: normy