STN EN 12629-2 + A1: 2011 (27 8713), Stroje na výrobu stavebných výrobkov z betónu a vápenno-kremičitej horniny. Bezpečnosť Časť 2 Stroje na výrobu stavebných blokov (Konsolidovaný text) - Mihálik, Ivan; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12629-2: 2002 + A1: 2010