STN EN 12629-4 + A1: 2011 (27 8713), Stroje na výrobu stavebných výrobkov z betónu a vápenno-kremičitej horniny. Bezpečnosť Časť 4 Stroje na výrobu betónových strešných škridiel (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav; Gába, Vojtěch (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 12629-4: 2001 + A1: 2010 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika