STN EN 12629-5-1 + A1: 2011 (27 8713), Stroje na výrobu stavebných výrobkov z betónu a vápenno-kremičitej horniny. Bezpečnosť Časť 5-1 Stroje na výrobu betónových rúr s vyhotovením vo zvyslej polohe (Konsolidovaný text) - Mihálik, Ivan; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12629-5-1: 2003 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12629-5-1 z novembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Mihálik, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy