STN EN 12629-6 + A1: 2011 (27 8713), Stroje na výrobu stavebných výrobkov z betónu a vápenno-kremičitej horniny. Bezpečnosť Časť 6 Stacionárne a pojazdné zariadenia na výrobu prefabrikovaných vystužených výrobkov (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12629-6: 2004 + A1: 2010