STN EN 12629-6 + A1: 2011 (27 8713), Stroje na výrobu stavebných výrobkov z betónu a vápenno-kremičitej horniny. Bezpečnosť Časť 6 Stacionárne a pojazdné zariadenia na výrobu prefabrikovaných vystužených výrobkov (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12629-6: 2004 + A1: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12629-6 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Mihálik, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy