STN EN 12629-7 + A1: 2011 (27 8713), Stroje na výrobu stavebných výrobkov z betónu a vápenno-kremičitej horniny. Bezpečnosť Časť 7 Stacionárne a mobilné zariadenia na výrobky z predpätého betónu (Konsolidovaný text) - Volčková, Antónia; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12629-7: 2004 + A1: 2010