STN EN 50518-2: 2011 (33 4580), Monitorovacie a poplachové centrá Časť 2 Technické požiadavky - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50518-2: 2010
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Keywords: normy