STN EN 60745-2-17: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-17 Osobitné požiadavky na vrchné frézovačky a frézovačky na zarovnávanie okrajov - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-17: 2010