STN EN 60745-2-17: 2011 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-17 Osobitné požiadavky na vrchné frézovačky a frézovačky na zarovnávanie okrajov - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-17: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60745-2-17 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 62841-2-17 z novembra 2018 v celom rozsahu. Používať sa môže do 15. 12. 2021
Keywords: normy