STN EN 50206-1: 2011 (36 2312), Dráhové aplikácie. Koľajové vozidlá. Pantografové zberače: Charakteristiky a skúšky Časť 1 Pantografové zberače vozidiel hlavných tratí - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50206-1: 2010