STN EN 50206-1: 2011 (36 2312), Dráhové aplikácie. Koľajové vozidlá. Pantografové zberače: Charakteristiky a skúšky Časť 1 Pantografové zberače vozidiel hlavných tratí - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50206-1: 2010
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy