STN EN 50206-2: 2011 (36 2312), Dráhové aplikácie. Koľajové vozidlá. Pantografové zberače: Charakteristiky a skúšky Časť 2 Pantografové zberače koľajových vozidiel metra a električiek - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50206-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 5026-2 z januára 2002 v celom rozsahu. STN EN 5026-2 z januára 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 5. 2013
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy