STN EN 60601-2-43: 2011: 36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-43 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti röntgenových prístrojov na intervenčné postupy - Auxt, Anton (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-43: 2010