STN EN 60601-2-43: 2011: 36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-43 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti röntgenových prístrojov na intervenčné postupy - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-43: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 60601-2-43 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-43 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 6. 2013
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy