STN EN 61386-24: 2011 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 24 Osobitné požiadavky. Systémy elektroinštalačných rúrok zakopaných v zemi - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-24: 2010