STN EN 61386-24: 2011 (37 0000), Systémy elektroinštalačných rúrok na uloženie káblov Časť 24 Osobitné požiadavky. Systémy elektroinštalačných rúrok zakopaných v zemi - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61386-24: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 50086-2-4 z októbra 2000 v celom rozsahu. STN EN 50086-2-4 z októbra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 10. 2013
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy