STN EN 326-2: 2011 (49 0141), Dosky na báze dreva. Odber vzoriek, rezanie a kontrola Časť 2 Počiatočná skúška typu a vnútropodniková kontrola výroby - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 326-2: 2010