STN EN 326-2: 2011 (49 0141), Dosky na báze dreva. Odber vzoriek, rezanie a kontrola Časť 2 Počiatočná skúška typu a vnútropodniková kontrola výroby - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 326-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 326-2 z februára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN 326-2 + A1 zo septembra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy