STN EN 14229: 2011 (49 1582), Konštrukčné drevo. Drevené stĺpy na nadzemné vedenia. - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14229: 2010