STN EN 14229: 2011 (49 1582), Konštrukčné drevo. Drevené stĺpy na nadzemné vedenia. - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14229: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 12465, STN EN 12479, STN EN 12509, STN EN 12510 a STN EN 12511 všetky z decembra 2002 a STN 49 1582 z marca 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy