STN EN ISO 12625-8: 2011 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 8 Čas absorpcie vody a schopnosť absorpcie vody, skúšobná metóda ponorením košíka (ISO 12625-8: 2010) - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-8: 2010