STN EN ISO 12625-8: 2011 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 8 Čas absorpcie vody a schopnosť absorpcie vody, skúšobná metóda ponorením košíka (ISO 12625-8: 2010) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12625-8: 2010
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12625-8 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy