STN EN ISO 13299: 2011 (56 0034), Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2003). - Kerekréty, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13299: 2010