STN EN 15947-2: 2011 (66 8301), Pyrotechnické výrobky. Zábavná pyrotechnika kategórií 1, 2 a 3 Časť 2 Kategórie a typy zábavnej pyrotechniky - Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15947-2: 2010