STN EN 15947-2: 2011 (66 8301), Pyrotechnické výrobky. Zábavná pyrotechnika kategórií 1, 2 a 3 Časť 2 Kategórie a typy zábavnej pyrotechniky - Randus, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15947-2: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 14035-2 z apríla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Randus. Technická komisia: TK 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika
Norma je nahradená normou STN EN 15947-2 z marca 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy