STN EN 15947-3: 2011 (66 8301), Pyrotechnické výrobky. Zábavná pyrotechnika kategórií 1, 2 a 3 Časť 3 Minimálne požiadavky na označovanie - Randus, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15947-3: 2010
Táto norma spolu s normami STN EN 15947-4 z mája 2011 a STN EN 15947-5 z mája 2011 nahrádzajú STN EN 14035-4, STN EN 14035-12, STN EN 14035-15, STN EN 14035-19, STN EN 14035-23, STN EN 14035-27, STN EN 14035-34 z decembra 2004 a anglické znenie STN EN 14035-3 z marca 2005, STN EN 14035-5 z júla 2006, STN EN 14035-6 z marca 2005, STN EN 14035-7 z marca 2005, STN EN 14035-8 z marca 2005, STN EN 14035-9 z marca 2005, STN EN 14035-10 z marca 2005, STN EN 14035-13 z marca 2005, STN EN 14035-17 z marca 2005, STN EN 14035-18 z apríla 2005, STN EN 14035-20 zo septembra 2005, STN EN 14035-21 z mája 2006, STN EN 14035-22 z marca 2005, STN EN 14035-24 z marca 2005, STN EN 14035-25 z mája 2006, STN EN 14035-28 z marca 2005, STN EN 14035-29 z marca 2005, STN EN 14035-31 z mája 2006, STN EN 14035-33 z mája 2006, STN EN 14035-35 z apríla 2005, STN EN 14035-36 z marca 2005, STN EN 14035-38 z júla 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Juraj Randus. Technická komisia: TK 105 Výbušniny na civilné použitie a zábavná pyrotechnika
Norma je nahradená normou STN EN 15947-3 z marca 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy