STN EN ISO 12567-1: 2011 (73 0569), Tepelnotechnické vlastnosti okien a dverí. Určenie súčiniteľa prechodu tepla metódou teplej komory Časť 1 Kompletné okná a dvere (ISO 12567-1: 2010) - Vajda, Miroslav; Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12567-1: 2010 vrátane jej opravy AC: 2010