STN EN ISO 12567-1: 2011 (73 0569), Tepelnotechnické vlastnosti okien a dverí. Určenie súčiniteľa prechodu tepla metódou teplej komory Časť 1 Kompletné okná a dvere (ISO 12567-1: 2010) - Vajda, Miroslav; Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 56 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12567-1: 2010 vrátane jej opravy AC: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 12567-1 z decembra 2010, ktorá od 1. 12. 2010 nahradila STN EN ISO 12567-1 z októbra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Vajda, Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 56 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy