TNI CEN/TR 15996: 2011 (75 1310), Technická normalizačná informácia. Hydrometria. Meranie vodnej hodnoty snehu s použitím prístrojov na zaznamenávanie hmotnosti snehu. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15996: 2010