TNI CEN/TR 16015: 2011 (91 1704), Technická normalizačná informácia. Nábytkové kovanie. Termíny pre uzamykacie mechanizmy. - Joščák, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16015: 2010