TNI CEN/TR 16015: 2011 (91 1704), Technická normalizačná informácia. Nábytkové kovanie. Termíny pre uzamykacie mechanizmy. - Joščák, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16015: 2010
Spracovateľ: Pavol Joščák. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy