STN 13480-2/A2: 2011 (13 3410), Kovové priemyselné potrubia Časť 2 Materiály. Zmena A2 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A2 STN EN 13480-2: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 13480-2: 2002/A2: 2010