STN EN 50329/A1: 2011 (34 1584), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Trakčné transformátory. Zmena A1. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 50329: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 50329: 2003/A1: 2010