STN EN 50329/A1: 2011 (34 1584), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Trakčné transformátory. Zmena A1. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2011)
Táto zmena A1 STN EN 50329: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 50329: 2003/A1: 2010
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy